Υπηρεσίες

αυθημερόν εξυπηρέτηση και δωρεάν εκτίμηση έργου
τοποθέτηση τζαμιών θεσσαλονίκη

Τοποθέτηση τζαμιών

Τα τζάμια αποτελούν ίσως το σημαντικότερο υλικό στις τεχνικές κτιριακές εφαρμογές. Συμβάλουν στην ομορφιά αλλά κυρίως στην απαραίτητη διαχείριση φωτός και θερμότητας κυρίως σε εσωτερικούς χώρους.

Εμείς αναλαμβάνουμε αξιόπιστα, με υπευθυνότητα και ταχύτητα την σωστή τοποθέτηση και εφαρμογή τζαμιών στο σπίτι και στην επιχείρισή σας.

Πόρτες, παράθυρα, διαχωριστικά, επιφάνειες και ειδικές κατασκευές με όλους τους τύπους τζαμιών (μονό τζάμι , διπλό τζάμι, triplex, securit, ενεργειακό τζάμι κλπ.)

Ειδικές κατασκευές

Στην TPglass αναλαμβάνουμε τις πιο σύνθετες κατασκευές από γυαλί και άλλα υλικά που συνδυάζονται με αυτό, όπως ανοξείδωτο και αλουμίνιο.

Ενδεικτικά αναλαμβάνουμε τοποθέτηση διαχωριστικών χώρων στα μέτρα σας. Με σχέδιο που επιθυμείτε σε χρωματιστό γυαλί, ψηφιακή εκτύπωση ή αμμοβολή. Διακόσμηση και σχεδίαση επίπλων με γυαλί.

Γυάλινα στέγαστρα, γυάλινες οροφές σε σπίτια, καταστήματα, επιχειρήσεις. Δουλεύουμε με όλους τους τύπους γυαλιού όπως υαλοπίνακες ασφαλείας και ενεργειακούς υαλοπίνακες.

 

Κορνίζες – Καθρέπτες

Στην TPglass θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα κορνιζών όπως φωτογραφοθήκες, κορνίζες αλουμινίου, κορνίζες με τζάμι και κλιπς. Επίσης διαθέτουμε κορνίζες για καθρέπτες, αφίσες, έργα τέχνης, πτυχία, πάζλ κ.α.

Επίσης παρέχουμε μια πλήρη εξυπηρέτηση πλαισιώματος (κορνιζαρίσματος) ειδικών κατασκευών για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας σε ότι μέγεθος σας εξυπηρετεί.

Ακόμη και αν δεν έχουμε κάτι ετοιμοπαράδοτο, μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό που εσείς επιθυμείτε. Στο σχέδιο αλλά και στο χρώμα που θέλετε.

95%

Εξυπηρέτηση

Άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση πελάτών. Αυθημερόν εξυπηρέτηση

98%

Τεχνογνωσία

Πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία, με απόδειξη τα έργα μας.

100%

Αξιοπιστία

Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για άριστο & ποιοτικό αποτέλεσμα

90%

Οικονομία

Οικονομικές τιμές χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα υπηρεσιών