Οικιακοί χώροι

Μπάνιο-Κουζίνα-Μπαλκόνια-Σκάλες

Μπάνιο

Εξοικονόμηση χώρου με γυάλινες καμπίνες, λειτουργικότητα με συρόμενες ντουζιέρες, αισθητική και ομορφιά με κρυστάλλινους πάγκους, νιπτήρες και καθρέπτες.

Μοντέρνα άποψη στο μπάνιο σας με επιτοίχιους καθρέπτες συνδυάζοντας κρυφό φωτισμό. Αναδείξτε τα έπιπλα τοποθετώντας γυάλινη επιφάνεια στα ντουλάπια του μπάνιου, στο νιπτήρα σε διάφορα χρώματα ακόμα και με ψηφιακή εκτύπωση.

Κατασκευές όλων των διαστάσεων, ενώ σας προτείνουμε λύσεις με μια επίσκεψη στο χώρο σας.

Δείτε έργα μας

Κουζίνα

Αναδείξτε το χώρο της κουζίνας σας. Δημιουργήστε ένα όμορφο περιβάλλον με μοντέρνα αισθητική τοποθετώντας  γυάλινη πλάτη στην κουζίνα.
Δώστε το δικό σας στυλ μοντέρνο ή παραδοσιακό επιλέγοντας ειδικές κατασκευές με ξεχωριστό design. Το γυαλί και κυρίως το κρύσταλλο προσδίδει λάμψη και αίγλη στην κουζίνα. Σε συνδυασμό με μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ή ακόμα και ψηφιακή εκτύπωση μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χώρο ξεχωριστό. Η γυάλινη πλάτη στην κουζίνα εκτός της αισθητικής ανεβάζει το επίπεδο ασφάλειας αλλά κυρίως λύνει τα χέρια σας στον καθαρισμό της κουζίνας.

Εμείς αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή και σας εγγυόμαστε αντοχή, ανθεκτικότητα και τέλεια εφαρμογή χάριν της τεχνογνωσίας και της ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούμε.

Δείτε πρόσφατα έργα

Γυάλινες συρόμενες πόρτες

Οι γυάλινες συρόμενες πόρτες αποτελούν τη σύγχρονη λύση για μικρούς αλλά λειτουργικούς χώρους.
Η εξοικονόμηση χώρου είναι ο λόγος χρήσης τους για το διαχωρισμό εσωτερικών χώρων, μεσόπορτες αλλά και σε ντουλάπες.

Παράλληλα είναι και πιο λειτουργικές αλλά και πιο ασφαλείς. Διατίθενται σε πολλούς χρωματισμούς ή ακόμη και με σχέδια ψηφιακής εκτύπωσης.

Η τοποθέτηση τους είναι εύκολη και γρήγορη, και μπορείτε να εμπιστευθείτε εμάς για την κατασκευή τους.

 

 

Δείτε μερικά έργα μας

Κάγκελα – Σκάλες

Αναδείξτε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Δημιουργήστε ένα μοντέρνο περιβάλλον εσωτερικά αλλά και στην εξωτερική όψη της οικίας με ειδικές κατασκευές. Γυάλινες σκάλες, γυάλινα κάγκελα, κρυστάλλινα τζάμια.

Τα γυάλινα κάγκελα είναι η ιδανική λύση για τη περίφραξη της βεράντα σας, ξύλινων deck, αλλά και τη διακόσμηση χώρων με πισίνα. Το γυάλινο τζάμι δεν παρεμβάλει στη θέα και διατηρεί την υψηλή αισθητική του χώρου.

Στο εσωτερικό μπορείτε να δώσετε εντυπωσιακό, μοντέρνο στυλ με την κατασκευή γυάλινης σκάλας ή ακόμη και διαχωρισμό επιπέδων.

Δείτε πρόσφατα έργα